Stijlvol Ontvangen . . . 

Onze sfeervolle zalen geven gelegenheid om gezelschappen op charmante wijze te ontvangen voor uw feest, receptie, familiediner . . .

De ‘Van den Oever-zaal’ is de grootste. Diners tot 200 personen zijn hier mogelijk. De ‘Carrousel-zaal’ biedt plaats aan 90 dinergasten en het ‘Paradis des Saisons’ kan een gezelschap van 40 gasten smaakvol ontvangen. Uiteraard ontbreekt de ‘Van Gogh-zaal’ niet. Deze intieme zaal is berekend op 30 dinergasten. Het ‘Koetshuis’, dat los staat van de hoeve, is uitstekend geschikt als vergaderruimte voor 40 personen.

Afhankelijk van uw wensen en eisen bieden wij u de passende accommodatie. Of een combinatie van accommodaties! En wilt u een héél groot feest geven, vraag dan naar de mogelijkheid om uw feest intiem te beginnen met een sfeervol diner voor een beperkte groep van genodigden in één van de zalen en daarna uw feest met de rest van uw genodigden voort te zetten in een tijdelijke accommodatie (volledig ingerichte tent) die wij op ons terrein plaatsen. Zo heeft u ook de mogelijkheid tot een feest voor meer dan 500 gasten.

Hotel Restaurant De Collse Hoeve
Collse Hoefdijk 24
5674 VK  Nuenen
The Netherlands

Phone:
+31(0)40 283 81 11
E-mail:
info@collsehoeve.nl
K.v.K.nr.: 17057099 Eindhoven

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur.

De keuken van 18.00 tot 21.30 uur.

 

 

Home

Contact

Privacy beleid